Pepp-hjälp. HJÄÄÄÄÄÄÄLP! *panik*

Jag har gått upp i vikt. Så jäkla pinsamt, fattar inte vad det är för fel på mig. Jag blir så ledsen att jag håller på å grina ihjäl mig. Först (när jag vägde mig i morse) var min tanke att mörka detta. "prata inte om vikt på bloggen, så vet ingen"! Sen tänkte jag. Va fan? Jag tänker inte ljuga. Det här är jag, take it or leave it! Jag är pinsam, jag vet. Jag misslyckas totalt med min viktkamp, jag vet. Jag behöver något drastiskt. Jag vet. Problemet är att motivationen är delad. På ett sätt vill jag verkligen gå ner i vikt. Samtidigt är jag så fasligt trött. Trött på att försöka och inte få de resultat jag vill. Men nu är det en ny månad. Ny månad, nya tag. Så här är det: jag har inget val. Jag kan inte fortsätta att vara så här stor. Det går inte. Jag mår inte bra psykiskt. Det tär på mig att inte kunna köpa kläder längre. Jag är sjukt fet och det kommer att leda till följdsjukdomar, och det snart. Jag måste skärpa mig, jag har inget val! Jag presenterar därför (med mycket skam i kroppen):

MIN NYA STARTVIKT: 102 kg


Kan vi inte göra något drastiskt tillsammans? Så att vi ALLA bli lite mera pepp? Kan vi inte ha en bloggtävling, med varandra..där vi utmanar varandra å sedan i slutet på veckan eller månaden (om vi har uppnått målet)så köper vi en varsin belöning och skickar till den andra (förslagsvis personen "under" dig själv på en lista?).
Inte nödvändigtvis något dyrt eller stort, men som pepp? Kanske kan det tillochmed vara något begagnat, men ändå snyggt å härligt?


Mitt förhållningssätt till min nuvarande vikt:
Den ska bort! Så är det bara, inga flera ursäkter.
Mars-månad 2011. Det är min månad.
Fysisk motion i någon form varje dag.
Stegräknare på, varje dag.
Redovisas, varje dag. Även om det är pinsamt. Även om jag känner att det var ett "misslyckande".
Okej?


Okej! Nu kör jag. Jag har fortfarande lite tid kvar på min lunch. Ska ut och samla kraft och lite fler steg på stegräknaren! Nu gäller det. Samla, samla och samla!


Kommentarer
Postat av: Helena

Jag hejjar på dig!! Man har inte förlorat förrän man ger upp. Och det har du ju inte! Det brukar jag intala mig själv när jag känner att jag inte lyckats som jag önskar.

peppkramar

2011-03-01 @ 15:10:42
URL: http://www.helenaslillablogg.wordpress.com
Postat av: Tvåtusenelva

Usch vet hur det känns. Jag ligger också på samma vikt som jag låg på när jag började "mitt nya liv" den 1 januari. Jag tänker hela tiden - ny vecka - nya tag. Och veckorna bara går och går.. Usch och fy! Godis borde förbjudas ;) PEPPKRAM!

2011-03-01 @ 15:43:36
URL: http://tvatusenelva.webblogg.se/
Postat av: Tessie

sv: Njae inte varje dag. Hade väl varit det bästa egentligen, men satsar i alla fall på 3 ggr i veckan. Men det är inte alltid det går så bra ;) Tränar du något? Kramis

2011-03-01 @ 16:45:07
URL: http://grankvisten.blogg.se/
Postat av: Tvåtusenelva

råkade skriva från min andra blogg ovan :)

2011-03-01 @ 16:46:03
URL: http://tvatusenelva.webblogg.se/
Postat av: I L F A R T . S E

Det är bara att ta nya tag igen. Tänk inte detta som något negativt utan tänk på att det är en bra tid att köra en nystart! kram

2011-03-01 @ 18:04:42
URL: http://ilfart.se
Postat av: Hanna

Kämpa på jag vet hut jobbigt det är att ligga still. Men så länge viljan finns så har du inte gett upp helt. Man får ta en dag i taget.



Jag hänger gärna på dig i det där med utmaning och belöning. Det sporrar mig personligen väldigt bra.



En stor peppkram

2011-03-01 @ 21:50:54
URL: http://gorgina75.wordpress.com
Postat av: Bantarbritta

Jag tyckte din idé om bloggtävling var kul! Det blir lite mer på riktigt om man faktiskt vinner något ÄKTA! :D Jag hänger på!!!

2011-03-03 @ 10:33:12
URL: http://bantarbritta.blogg.se/
Postat av: emsut.



Jag tycker att din idé om belöningar och bloggtävling låter superkul! Jag är med :)



2011-03-04 @ 09:28:21
URL: http://emsut.blogg.se/
Postat av: emsut.



Jag tycker att din idé om belöningar och bloggtävling låter superkul! Jag är med :)



2011-03-04 @ 09:28:21
URL: http://emsut.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Totalt antal besökare:
Besökare idag:
RSS 2.0