Zumba

Dagens träning: 30 minuter Zumba.
Första gången jag tränade detta, vet inte om det riktigt var min grej..men ska testa det igen sen...
Crosstrainer: 10 minuter. Nedvarvning. (5 minuter fram och 5 minuter bakåt)


Kommentarer
Postat av: Fattie

Zumba är kul men svårt!



Svar: Hehe, tjaaa.. det jag försöker "tipsa" mina nära & kära (som är överviktiga) om, är egentligen inte bantning... För jag bantar ju inte. Jag försöker väl mer.. berätta hur jag lyckades sluta med godis, eller hur jag lyckades koppla samman mitt ätbeteende med mitt psykiska mående och kunde därmed undvika situationer som fick mig att vilja äta för ätandets skull etc.



Jo absolut! tror också många tjocka som möter motgångar bara rycker på axlarna för att de inte har någon ork eller kämparvilja kvar. Var PRECIS sådan jag själv var för knappt ett år sen!



Tack så mycket, jag gör mitt bästa för att höja självkänslan, men som jag skrev, när man tryckt ner sig själv i flera år känns det nästan onaturligt när man försöker känna sig duktig och bra. Men jag kämpar vidare med den biten!

2009-12-19 @ 21:31:21
URL: http://tjockasmalajag.blogspot.com/
Postat av: Anonym

Zumba är kul men svårt. Har provat det själv och älskade det, fast var jättesvårt. Tyvärr har dom bara zumba på mitt gym i 1timme. Skulle velat haft 30min för efter 45min så började jag få ont i knäna. Har aldrig haft problem med knäna i hela mitt liv.



Imorgon ska jag på gymet prova flowin. Se hur det går

2009-12-20 @ 20:55:42
Postat av: Tess

Det verkar ha blivit väldigt poppis med zumba, ge det några gånger till, gillar du det fortfarande inte så testa någonting annat du kanske skulle gillar bättre :)

2009-12-21 @ 12:28:59
URL: http://bootcampbabe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Totalt antal besökare:
Besökare idag:
RSS 2.0