Veckomål v 4

Veckomål v 4

Träna så mycket eller så lite jag vill
Börja räkna kalorier, försöka hitta en bra nivå
Äta lite mer kolhydrater
Fokusera på mitt inre, varför vill jag gå ner i vikt?
Skriva upp en lista, varför är detta så viktigt för mig?

Leta upp något som jag kan använda som motivation.

Kommentarer
Postat av: Jannica

Från svensk kosttillskott

2011-01-24 @ 22:11:52
URL: http://jannicaaenneby.blogg.se/
Postat av: Hanna

Sv: Tycker du jag ligger på för låg kalorinivå. Menar du då före eller efter träningen. Mitt mål är ligga på runt 1400kcal om dagen efter träning och det är bara 2 gånger förra veckan jag låg under det.2011-01-25 @ 09:06:02
URL: http://gorgina75.wordpress.com
Postat av: ia

HEj! JAg hittatde in på din blogg nör jag surfade LCHF. Hr hemma lever vi med det varje dag sen drygt 2 år tillbax. Min man har under de två åren gått ner över 60 kilo, jag själv äter det för att jag mår bättre utan socker. Jag vet hur motigt det kan vara emellanåt när vågen står still. Min man hade en period på flera månader då hans vikt stod still, innan viktminskningen tog fart igen.Jag önskar dig ett stort lycka till!!

2011-01-25 @ 10:04:50
URL: http://www.vildnos.se
Postat av: D

Alltså jag tror att ditt problem är att du liksom går runt och provar en massa olika saker och bara doppar tån lite när du skulle behöva dyka i och köra fullt ös. Alltså antingen kör du strikt lågkolhydratskost eller kaloriräkning (vilket innebär lågfetts diet eftersom fett är kaloririkt). För jag tror inte på den här halvmesyren.Kaloriräkning fungerar, onekligen. Massvis med människor gör det och det har fungerat för massvis. Problemet är ju att du självsvälter och det gör att livet blir ganska jobbigt. Framförallt så är det jobbigt att hålla på i längden, man blir nipprig på alla siffror man käkar nånting och tänker "shit nu blir det 1 timma på löpbandet i kalorier".Andra varianten är att pröva olika varianter av lågkolhydratskost än LCHF. Fördelen med LCHF är ju främst att det är fruktansvärt gott, alla mejeriprodukter gör mycket för smak och mättnad men det kan göra problem för vikten. Då är stenålderskost ett koncept. Ungefär LCHF utan mejeriprodukter och med mer nötter och bär.Vill du bli riktigt extrem kan du köra NCHF, bara kött, fisk, smör och ägg. Förbannat tråkig diet men väldigt effektiv, jag har själv kört det periodvis när jag känt att jag nått en platå och då har jag fått en liten skjuts och sen har jag kört vanlig LCHF igen.

Min egna resa började på ungefär 120 och nu är jag nere på 90 så dryga 30 kg är inte fy skam. Dock ska tilläggas att jag har ett ganska aktivt träningsintresse och tränar relativt ofta eller så mycket jag kommer åt dvs. hur mycket jag orkar i förhållande till jobb och studier.Blev jättelångt det här men det jag vill få fram är att det finns ljus i tunneln. Men det viktigaste för att en diet ska funka är att du trivs med den. Jag älskar kött och ost i alla former alltså är jag perfekt för LCHF. För den bästa dieten är i slutändan den du kan hålla. Lycka till!

2011-01-25 @ 21:31:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Totalt antal besökare:
Besökare idag:
RSS 2.0