Bättre än ingenting

Idag har jag haft en jobbig dag. Inte pga något speciellt utan helt enkelt för att det har varit en sådan där dag då jag inte haft lust till å äta rätt eller motionera. Har dock ätit strikt LCHF idag. Motionen?
Hm. Inte så mycket. Bestämde mig för 20 minuter sedan att "va fan", så körde jag ett intensivt kettelbell-pass som jag hittade på youtube. 10 minuter, bara. Min puls rusar och jag har en känsla av nöjdhet. Jag gjorde i alla fall något! Jag kommer inte gå å lägga mig och känna mig värdelös för att jag inte motionerade. Jag känner mig lite stolt, jag gjorde i alla fall något! Jag gjorde lite, och det är i alla fall bättre än ingenting.

Det kanske tycks töntigt att jag är så glad över något så fjuttigt. Men det struntar jag i. Jag har som sagt kännt ett stort motstånd av min kropp idag. Men jag vann! Jag gjorde något. Visserligen inte mycket, men ändock! Å det är nog så här jag måste tänka även i framtiden, det är bättre med lite än inget alls. Så även när det gäller vågen! Jag ska verkligen försöka ta vara på denna känsla resten av veckan!!! Hejja mig!Kommentarer
Postat av: Linda

Aww, tack så jättemycket. Well, 22 kilo på ett år så det är väl inte så jättemycket. Men som sagt. Jag blev sjuk och det ställde till det hela. Hade jag hållit mig frisk så hade det vart mer eftersom jag gick ner 27 kg från januari tills juni :)

2011-02-14 @ 21:50:11
URL: http://liiiiinda89.blogg.se/
Postat av: Linda

Det är tanken som räknas. Sålänge du tränat och börjat må bättre så ska du inte tänka så supermycket på vågen. Insidan förändras ändå liksom :)

2011-02-14 @ 22:04:44
URL: http://liiiiinda89.blogg.se/
Postat av: emsut.Bra jobbat! Det är svårt komma igång ibland.

Och tio minuter är tio minuter mer än ingenting = skitbra! :)

2011-02-15 @ 05:50:02
URL: http://emsut.blogg.se/
Postat av: Katja

Hejsan!

Det är jobbigt tkr jag att komma igång med träningen, har inte orken eller motivationen, men vill verkligen komma igång att simma iaf 2 ggr veckan o helst 3-4 :O) LCHF kör mina vänner o dom har nog motivationen då dom gått ner massor :o)

KRAM!

2011-02-15 @ 13:41:04
URL: http://smultronduvan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Totalt antal besökare:
Besökare idag:
RSS 2.0