Tips?

Söker tips på rolig form av träning. Just nu är det mest promenader, vilket jag i all ärlighetens namn inte är så förtjust i...egentligen. Men jag gör det ändå. Tror att det är bra för mig. Men seriöst nu...

Är det någon som har några roliga idéer och tips på hur träning kan bli lite mera kul? Någon som har några förslag?
Vad är er favoritträning?


Berätta! Det är spännande!


Kommentarer
Postat av: Helen Holmberg

Har du provat Zumba? Det är rätt kul och man kan träna hemma, lite som att dansa fast intensivare!! Och man får bra med träning med tanke på träningsvärken man får av det ;-)

Tack för all support <3 Kram! Och håller med promenader blir rätt fort enformigt utan bra sällskap eller bra musik.http://www.youtube.com/watch?v=qsSrq3HBa7A Liten demonstration. Finns massor begagnade på tradera billigt: http://www.tradera.com/listing.mvc/itemlisting?header=true&search=zumba&catid=-1Brukar själv stå och fåna mig till det här framför tvn ;)

2011-04-11 @ 18:33:15
URL: http://helenholmberg.se/
Postat av: Jelly

Variation!! Det är viktigt!

Kolla gärna http://stayfit.blogg.se/

Hon har massor med videos på roliga träningar. Cirkelträning finns det på http://www.rohnisch.se/blog/se/?p=1384

där kan man använda cirkelträningen och göra den så svår eller lätt man vill!

testa att gå i 10 min, springa mellan två lyktstolpar, gå några min, springa mellan två stolpar igen...då får man upp flåset rejält.

Testa att samla in lite olika DVDer, eller ladda ned. Då kan man varva. Det finns korta och långa. Jillian Michaels fr Biggest Loser har en som heter 30 day shred som är perfekt. 20 min långa i tre olika svårighetsgrader...kan kräva hantlar, men lätta såna om man vill...

2011-04-11 @ 18:41:00
URL: http://vilsnajollen.blogspot.com
Postat av: emsut.Jag jobbar heltid inom vården så mitt schema varierar en del. Har lediga dagar mitt i veckan och sådär och det gör kanske att jag har extra tid att träna. Jag har två timmars lunchrast på jobbet också och då hinner man med något också om man vill! Sen händer det att jag går till och från jobbet också. Och det tar en timme enkel väg :)Jag gillar promenader. Och löpning. och att stå på crosstrainern! Enformigt, måhända. Men det fungerar för mig! :)

2011-04-12 @ 06:17:27
URL: http://emsut.blogg.se/
Postat av: Stefan Nilsson

Själv är jag förtjust i golf, cykling framför TV-spelet, simning, gym och morgonträning (situps + armhävningar).

2011-04-14 @ 09:58:47
URL: http://biggest-loser.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Totalt antal besökare:
Besökare idag:
RSS 2.0