Vad saknas?

Jag har fler besökare än någonsin på min blogg, ändå är det inte alls så många som kommenterar och lämnar ett avstamp i bloggen.

Vad är det som saknas, undrar jag? Vad vill ni läsa om? Vad ska jag skriva om???I morgon är det vägdag..(har bytt till fredagar nu!)...håll tummarna ;)

Kommentarer
Postat av: H

Jag är en sån som läser men inte kommenterar så ofta...har så svårt att få till nåt vettigt. Men jag hejar på dej iaf med din viktkamp. :)

2010-03-05 @ 07:18:40
URL: http://nerkommermanalltid.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag skulle vilja läsa mer om HUR du gör för att gå ner i vikt, typ matdagbok och övningar du får göra med PT:n till exempel :) Lite "känslor", om jobbiga/enkla dagar och om dina framtidsmål :) Men jag tycker faktiskt att bloggen ska handla om det du vill skriva om! :)Hejar på dig! Håller tummarna för att vågen är snäll idag också! :D Kram

2010-03-05 @ 07:50:28
Postat av: viktory

jag kommenterar så mkt jag bara kan! hoppas allt är bra med dig vännen! kram

2010-03-05 @ 12:42:15
URL: http://hetsatarn.blogspot.com
Postat av: Jossi

Jag är lite av en smygläsare jag. ;) Jag har svårt med att skriva kommentarer. hehe. Men jag ska försöka bättra mig. =)Du är jätte duktig!!

2010-03-05 @ 14:02:20
URL: http://jossisviktresa.blogg.se/
Postat av: 1 april ska jag fan vara slim!

Jag tror de flesta viktbloggarna har det så, många läsare men alldeles för få som kommenterar, man är nyfiken och tänker nog rent allmänt inte på att personen vill ha/behöver kommentarer.Från och med nu så ska jag iaf försöka kommentera oftare, hos samtliga viktbloggare jag stalkar :P

2010-03-06 @ 21:56:42
URL: http://marsutmaningen.blogg.se/
Postat av: Thea

Vissa personer är mer för att läsa än att lämna en kommentar. Visst är det kul att människor lämnar ett avtryck efter sig. Du får se det som någonting positivt att många återkommer till din blogg. Det betyder ju att du skriver om något intressant.Jag vill läsa om det du vill skriva om, det låter kanske konstigt men det brukar bli bäst på det sättet.

2010-03-07 @ 03:03:12
URL: http://theasutmaning.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Totalt antal besökare:
Besökare idag:
RSS 2.0