Uppdatering ;)

Här kommer en uppdatering i hur jag ligger till i Marsutmaningen.

11/15 träningspass.
171/300 armhävningar varav 30/30 på tå
14/30 minuter sammanlagt i plankan varav 4/10 på tå
250/250 utfall.
90/200 burpees.
70/70 km
2/2 nya träningspass

Kommentarer
Postat av: Soilina

Va duktig du varit på Marsutmaningen, bra jobbat!Jag blev så förkyld så jag hann inte med allt. Vet du om det e någon som ska göra en Aprilutmaning?Tack för att du kommenterade hos mig. Så mysigt att ha hittat din blogg, känner igen mig i så mycket!Kram!

2010-03-30 @ 23:22:05
URL: http://soilina.wordpress.com
Postat av: Jenny

Tillhör egentligen inlägget om XV... :PMåste bara säga: FY FAN vad dåligt av dem att höra av sig så här sent!! :O Riktigt dåligt! När jag hade anmält mitt intresse fick jag mail redan samma kväll om att de skulle ringa mig nästkommande dag, och mycket riktigt - dagen efter fick jag mitt samtal. Men alla XV är ju privatägda, så det kan ju bero på det... Dåligt i alla fall!Jag kör ju med XV och tycker det funkar superbra för mig! Tycker man får bra hjälp och stöd, jag är pigg och mår bra, den mentala träningen är SUPER! :) Är du tveksam kan jag nog dock inte rekommendera det - jag tror att du måste ha bestämt dig till 300% och är beredd att kämpa (för det är sjukt jobbigt med pulver i början...) till max om det ska fungera :) Men har du bestämt dig så tror jag absolut att det kan vara något :) Jag har ju gått ner nästan 20 kg (19.6 kg) på 11.5 vecka och har inte mått så bra som jag gör nu på... år :) Bara att fråga mig om du undrar något :) Och, som du skrev, infomöten skadar aldrig ;)

2010-03-31 @ 16:48:40
URL: http://kalorigris.blogg.se/
Postat av: Jenny

Jag går i skolan, sista året på gymnasiet, så jobbar inte :) Första dagarna hade jag svårt att koncentrera mig på annat än på att jag var hungrig måste jag erkänna, dock försvinner det på cirkus en vecka och nu skulle jag nog kalla mig mer skärpt än någonsin, haha ;)Men gå på mötet och fråga allt sånt, var kritisk men samtidigt öppen :) Vill du och tror på idén så är jag säker på att det skulle fungera, men du måste ha bestämt dig för det ÄR kämpigt :)

2010-03-31 @ 21:17:09
URL: http://kalorigris.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Totalt antal besökare:
Besökare idag:
RSS 2.0