Mangostan


Mangostan

Det är den frukt som jag och sambon har testat idag. Jag har också testat en ny fisk; Långa. Helt ny för mig. Måste säga att det här med att äta fisk en gång i veckan är väldigt bra..vi säger till fiskgubben att vi inte vet något om fisk alls, han frågar hur vi gillar att tillaga fisken och sedan fick vi ett förslag på fisk. Helt kanon för mig som är nybörjare på fisk!


Åter till frukten! Smaken är som en blandning av jordgubbar, vindruvor, aprikos, apelsin, ananas och persika. Jag gillade den..men det var jättesvårt att ta sig igenom det stenhårda skalet!!


För övrigt har jag fått en hel del mail om att det inte går att kommentera vissa inlägg. Jag har försökt att få hjälp av blogg.se vi får se hur det slutar... ;)
Fortsätt gärna att läsa och KOMMENTERA om det nu går ;)


Kommentarer
Postat av: Stina

Ja, jag har haft svårt att kommentera. Trodde det berodde på min dator eller något för det har vart så på flera ställen. Får se om denna kommer fram =)Den frukten så rolig ut! Kanske ska testa till helgen.Annars tycker jag att du är GRYMT duktig! Visst är det härligt med possetiv energi och visst får man det av sina läsare. helt underbart med en blogg. Jag hade aldrig klarat mig så här långt om jag inte haft bloggen.Kram!

2010-03-18 @ 15:12:49
URL: http://stajns.blogg.se/viktblogg/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Totalt antal besökare:
Besökare idag:
RSS 2.0