Lycka

Lycka är att läsa alla Era kommentarer och känna att jag är på rätt väg!

Lycka är att veta att jag har bestämt mig. Så i dag bestämde jag mig officiellt (jag berättade för min sambo om min plan). Jag ska lyckas med viktnedgången UTAN att vara EXTREM med min diet. Och som många av er sa..jag ska ibland göra avsteg från min hälsosamma kost..och INTE förbjuda något, men jag ska däremot begränsa mitt intag av vissa saker. Jag tror att det är bästa sättet för min del, alla behöver inte hålla med mig..bara acceptera att det är mitt val. Jag ska testa, fungerar det inte..så får jag väl testa något annat.

I dag när jag var ute på första långpromenaden på ca två veckor (har ju vart rejält förkyld med feber å hela skiten...) insåg jag att jag är mer lycklig nu än vad jag någonsin tidigare varit i mitt liv.
Trots att det för många (-läs "vissa släktingar"-) kan se ut som om jag borde vara mer ledsen än någonsin....jag är arbetslös, skolan krånglar så jag inte får ut min examen, jag är fet och har ingen inkomst...

Själv ser jag på mitt liv så här:
Jag har en underbar sambo som stöttar mig i allt jag gör. Han investerar i en PT för att träna mig, sambon säger att det är hans alla hjärtans dag-present till mig (fast för tidig)...han klagar inte över att vi ändrar matvanor bara för att JAG behöver det.
Jag har en underbar hund. En hund som för ett år sedan inte klarade av att möta främlingar eller hundar utan att gå till attack. En hund som skulle avlivas, men som vi vägrade att ge upp om..och som tack..ett år senare är en underbar hund..mer arbete krävs, men nu kan man gå på promenader utan att skämmas (eller att ramla för att han drar så hårt i kopplet).

Dagens peppningsbild ;)
Det är på Adro, första vinnaren i Biggest Loser Australia. En serie jag ÄLSKAR. Tydligen är den också "bättre" än den amerikanska, då fler fortsätter sitt nyttiga liv EFTER de varit med i serien. Till skillnad från de i USA...som de flesta går upp vikten igen!


Jag har ett underbart liv. Jag har äntligen bestämt mig för att inte acceptera min vikt och att göra någonting åt den! Det här året -2010- är vårt år!

Kommentarer
Postat av: Josefine

Jag älskar verkligen oxå Adro. Han är så grym. =) Jag tycker du oxå är grym. kämpa vidare! =)

2010-01-20 @ 23:13:46
URL: http://jossisviktresa.blogg.se/
Postat av: Hanna

Låter som en sund inställning du har nu :D

Det du beskriver stämmer ganska bra in på mig. Har börjat lära mig att fokusera på det positiva istället för det negativa. Tror vi mår bättre av det, kan nog vara lite av nyckeln till välmående.Vad skönt det är för dig att du har din sambo som ställer upp för dig.Det gör ju en hel del.2010-01-21 @ 08:30:21
URL: http://gorgina75.wordpress.se
Postat av: Angel

Vilken support du har i din sambo, helt underbart! Ta verkligen tillvara på det. Biggest Looser har jag tittat på också flera gånger och det är imponerande resultat dom får. De bevisar att det går bara man vill!

Så du fixar det också ska du se!

2010-01-21 @ 10:56:09
URL: http://angelsblogg.wordpress.com
Postat av: Anneli

Vilken härligt läsning!! Underbart!

Ja, det gäller att hitta sin guldkant i tillvaron. Den finns där för alla tror jag, det handlar bara om vilka ögon man vill se med. Jag är i lite samma sits som dig. Arbetslös och inga pengar. Men jag har bestämt mig för att må bra. Jäklar vad vi är bra!!

2010-01-21 @ 12:16:27
URL: http://tjockblirsmal.blogspot.com
Postat av: ÄtaTränaKämpa

Underbart att läsa, vad glad jag blir!

Spara den här lyckokänslan i bröstet och kom ihåg att omständigheterna inte måste se "perfekta" ut, bara för att man ska få känna lycka.2010, nu kommer vi!

2010-01-22 @ 10:57:24
URL: http://atatranakampa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Totalt antal besökare:
Besökare idag:
RSS 2.0