Måste hitta på ngt nytt

Vet inte riktigt hur...eller vad...men NÅGOT måste göras...kanske något mer än att träna med PT:n oftare.
Jag vet inte, hur har ni lyckats?

Tack!

Kommentarer
Postat av: Beckis

Det går i perioder för mig. Ibland känns det bara som om ingenting är omöjligt och allt funkar. Andra perioder känns allt bara kasst. Det som sporrar mig just nu är olika former av utmaningar, som t.ex. jul och nyårsutmaningen. Men jag tror också att jag fortfarande lever på vågen av all fantastisk träning som jag gjorde efter jul. Det var nog första gången jag kände att jag verkligen klarar av det här! Det gäller väl att hitta sin grej och man får nog prova sig fram till den. Kul att du gillar min blogg! Tack!

2010-02-14 @ 20:32:34
URL: http://www.metrobloggen.se/beckisvikt
Postat av: viktory

det har börjat lossna som bara den för mig nu när jag äter regelbundet, dvs frukost, mellis (frukt, lunch, mellis (frukt igen) samt middag. jag har helt slutat småäta och jag känner mig inte hungrig mellan måltiderna. fast du äter väl redan regelbundet?

2010-02-14 @ 20:58:00
URL: http://hetsatarn.blogspot.com
Postat av: Jenny

Jag kan bara rekommendera Xtravaganza! För mig har det verkligen fungerat superbra! :) Tre första veckorna har varit tunga, men med en enorm beslutsamhet+envishet, stort stöd från XV och familjen samt snabba resultat på vågen så går det numer enkelt att gå på VLCD. Och resultatet märks snabbt vilket gör mig oerhört inspirerad! :)Men annars tror jag att vi alla får hitta våra egna vägar, vi funkar ju rätt olika trots allt! :) Lycka till med hur du nu gör, det kommer bli kalas! :D

2010-02-14 @ 21:00:43
URL: http://kalorigris.blogg.se/
Postat av: Jen [tappat 11,4 kg på 6 veckor]

jag har ingen aning om vad min hemlighet är.. ska jag vara ärlig så har jag chockerat skiten ur mig själv :) trodde aldrig att jag skulle kunna något sånt här haha.

2010-02-14 @ 23:09:43
URL: http://myheavylifeisover.blogg.se/
Postat av: Tess

sv: Ja vi har som du läste funderat länge på hund men nu börjar det kännas som att det är tid för det :) Äntligen!Stickar lite smått, samt virkar, mest pyssel, blir inte så mycket seriöst :) Det ska väl vara åre-mössan jag stickar nu då som är lite seriösare :)

2010-02-15 @ 15:28:03
URL: http://bootcampbabe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Totalt antal besökare:
Besökare idag:
RSS 2.0