EFTERLYSNING

Jag är i stort behov av att få tips hur jag fortsätter min viktnedgång och inte avbryter denna livsstil...
Hur mycket tränar ni i veckan? Har ni några tips?

Kommentarer
Postat av: Beckis

Jag tränar så mycket jag hinner och orkar varje vecka. Jag försöker få någon form av motion varje dag, även om jag inte räknar allt som träning. En halvtimmes promenad eller liknande är liksom minimum. Jag har tidigare använt mig av stegräknare och satt upp mål för hur många steg jag ska gå om dagen och under en hel vecka. Jag är också medlem i www.viktklubb.se för att hålla koll på hur mycket och vad jag ska äta. Det viktigaste är väl att hitta rutiner att hålla fast vid. Ha en plan. =)

2009-12-17 @ 16:57:47
URL: http://www.metrobloggen.se/beckisvikt
Postat av: Tess

Att sluta nu, skulle vara att avbryta något av det viktigaste du gör i ditt liv, hälsan är viktig, nu och i framtiden, att avbryta nu är som att kasta det du hittills kämpat för i soporna och dessutom kasta resten av ditt liv också! Du har bara en kropp, ta hand om den!!!-kram-Jag tränar i snitt 5 dagar i veckan, alla tappar vi motiveringen ibland, kämpa på!

2009-12-17 @ 22:19:16
URL: http://bootcampbabe.blogg.se/
Postat av: fetsmart

30 minuter i lugnt tempo varje dag, det är maten som är viktigast för viktnedgång... Träna bör man göra för att det är kul eller för att man ska tävla i nå't...

2009-12-17 @ 23:06:09
URL: http://www.fetsmart.se/blog/
Postat av: Josefine

Jag tränar 5-6 dagar i veckan vanligtvis. Nu har jag inte tränat på en vecka, har legat sjuk i influensa. Jag är en sån som lätt slutar med träning, men jag har lyckats få in det till en vana. Nu har jag myror i kroppen när jag inte tränat på ett tag. Ge inte upp! Skulle det kännas jobbigt en dag så ta dig ändån till gymmet. Du kan ju ta det lugnt den dagen det känns jobbigt. Men ta dig dit! Då kommer må så bra efteråt. Du kommer vara stolt över dig själv att du inte struntade i det. Dra med en kompis!

2009-12-18 @ 11:28:13
URL: http://jossisviktresa.blogg.se/
Postat av: Hanna

Jag tränar så mycket jag hinner och orkar varje vecka. För har väldigt svårt att få mitt jobb, barn, hem och motion att gå ihop. Dessutom extra svårt när jag har 4mil till gymmet, utan körkort och jobbar ibland kvällar.

Har dock bestämt mig att forsätta försöka att komma iväg minst 2gånger i veckan till gymmet. Sedan fyller jag på motion (powerwalk med stavar) i den mån jag hinner. Hinner jag inte så får jag mer konsentrera mig på maten.Snälla ge inte upp nu när du kommit igång, det blir bara svårare nästa gång du ska försöka.

Ta kort engång imånaden på dig, lättare att se resultat än att stirra på vågen tycker jag.

En riktigt stor peppkram

2009-12-23 @ 15:43:19
URL: http://gorgina75.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Totalt antal besökare:
Besökare idag:
RSS 2.0