PT-träning

Äntligen!

Nu har jag varit å tränat med min gravida galna, men ack så underbara PT. Det blev en hel del cykling, i backe...intervaller. RIKTIGT tungt!! Men...det är bra! Riktigt bra. Vad gäller mina veckomål är jag på G, men redovisar det först i slutet på veckan. Jag hoppas att ni som hängde på mina veckomåls-tokerier också är på G med era mål! Min mat-bit och mentaträning-bit går jättebra. Joggningen har jag tyvärr inte tagit tag i än. Snart, lovar!



Kommentarer
Postat av: Pärlan

Svar: Det kan du absolut ha rätt i! Socker och kolhydrater :) Sen tror jag även att det är sjukt olika från person till person. Samma med "dieter", vissa kan äta LCHF och gå ner 30kg medan andra går Upp 10kg, samma med Viktväktarna och allt. Så allt är ju egentligen individuellt. :) Det gäller att hitta sin egen stil som man vet passar och som man kan följa :)

2010-08-03 @ 22:41:20
URL: http://phatgirl.devote.se
Postat av: Stefan

Hallå! Nyligen bestämde jag mig för att publicera Sverigs alla bloggar relaterade till hälsa. Däribland ämnen såsom träning, viktminskning, recept (kost), sjukdomar, etc. Eftersom din sajt passar in där så skulle jag väldigt gärna se att du la till den. Iden är att likartade ska hitta inspiration att själv fortsätta blogga och utvecklas. Givetvis är det helt gratis.



http://www.halsoartiklar.se/bloggar/

2010-08-04 @ 00:08:21
URL: http://biggest-loser.se/
Postat av: Anna

Håller med Pärlan, tror att både ätande, vikt och motion är alldeles individuellt. Olika saker passar olika människor.



Lycka till!

2010-08-04 @ 19:20:12
URL: http://www.noweightgain.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Totalt antal besökare:
Besökare idag:
RSS 2.0