Socionom

Mumma! I dag var jag och M och N ute och åt senlunch efter examinationen. Riktigt god kycklingsallad! Goda nyheter; Jag klarade mig! Nu är jag officiellt arbetssökande... :D Och det är bara å söka om examination, sen kan jag titulera mig socionom! Åh, så skönt!!

Ingen träning i dag då jag varit på resande fot i dag sedan kl 5 i morse :S

Steppern för övrigt, kostade ca 700 kr.

Kommentarer
Postat av: Viktory

stort grattis till examen!!! =)

2009-12-04 @ 20:08:31
URL: http://hetsatarn.blogspot.com
Postat av: Linn_Q

Du kan använda oljan till typ allt du använder olja till i normala fall. Den är jätte god att woka i eller bara hälla över lite potatis och in i ugnen. Tja, fantasin är det enda som sätter gränser.



Chili oljan är som sagt ganska stark men jätte god. Gjorde en kyckling i ugnen för en tid sen som masserades med lite chili olja och kryddades med paprikapulver innan den fick gå i ugnen. Vispade ner saften från kycklingen med lite creme fraish och gjorde en god sås till.



Postat av: Helena

:) Jag gillar verkligen att pynta, så visst kan fortsätta pynta hos dig också! hihi



Grattis till examinationen!!



Ha en trevlig helg!! Kram: Helena

2009-12-04 @ 22:01:29
URL: http://sextiotrekilosovervikt.blogg.se/
Postat av: Fattie

Svar: Jag är 160cm lång, så 60kg vore den bästa vikten för mig. Jo absolut! Längd påverkar mycket, och sen sitter ju fettet olika på personer. I början lade sig mycket av mitt fett på insidan av kroppen så det syntes inte så jättemycket när jag började gå upp i vikt. Och angående byxstorlekarna: Jag har alltid haft dominerande fettlager på rumpan och höfter + breda höfter av naturen, så jag lär nog aldrig ha någon riktigt jätteliten jeansstorlek ;)



GRATTIS att du märker av skillnaden! Att känna och se förändringar sporrar en att vara duktig och kämpa. Har du tagit före-bilder, mått osv? :)



Tack så mycket! Nejdå, det är ingen fara. Jag blir lite eldig ibland när jag ska svara/ge svar på tal bara, men arg var jag inte! Det hela är bara väldigt nytt och det finns inte riktigt någon i min närhet som förstår allt som händer och allt jag känner, vilket resulterar i att jag har taggarna utåt hela tiden. Ber om ursäkt ifall jag verkade arg eller fientlig i min tidigare kommentar!



HEJJA DIG också!

2009-12-05 @ 22:55:17
URL: http://tjockasmalajag.blogspot.com/
Postat av: Thea

Jag har faktiskt också funderat på att utbilda mig till socionom.

Grattis

2009-12-06 @ 12:16:28
URL: http://theasutmaning.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Totalt antal besökare:
Besökare idag:
RSS 2.0